Un únic consell gestionarà tots els espais naturals de la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat unificarà la gestió de tots els espais naturals en un únic òrgan, per garantir i impulsar la protecció dels espais d'un especial interès mediambiental. El nou consell de la Xarxa d'Espais Naturals integrarà tant els representants polítics de l'Ajuntament com les entitats implicades en la gestió d'aquests espais, com el Parc de Collserola, les Agrupacions de Defensa Forestal o la comissió de seguiment de l'Agenda 21.

L'Ajuntament posa en marxa un consell per a la gestió de la Xarxa d'Espais d'Interès Natural. Es tracta d'un òrgan que promou la màxima participació per a la protecció dels espais naturals, tal com destaca el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

S'ha volgut fer un consell general el més ampli possible perquè les entitats facin propostes per establir aquesta xarxa i proposar mecanismes de protecció.


A més, el Consell General elaborarà plans de sensibilització i d'educació ambiental i promourà activitats per a la protecció dels espais. L'òrgan, que es va constituir la setmana passada, estarà presidit per l'alcalde i comptarà amb representants del tots els grups polítics municipals. L'EMD de Valldoreix, els consells dels districtes, el Consorci del Parc de Collserola i altres entitats també en formaran part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.