Una seixantena d'arbres del centre de la ciutat tindran nous escocells


  • Comparteix:

L'àrea de Medi Ambient canviarà, durant aquesta setmana, una seixantena d'escocells del centre de la ciutat. L'objectiu és facilitar la mobilitat als carrers estrets i millorar el mateniment dels arbres. El material que s'utilitza, de tipus àrid, facilita el desenvolupament de l'arbre i permet una millor absorció de l'aigua i la humitat.

L'avinguda Catalunya, els carrers Can Mates, Enric Granados, Sant Sever i la plaça Pere San són les zones on l'àrea de Medi Ambient posarà nous escocells, que són els forats que es fan a l'entorn dels arbres de la via pública perquè retinguin l'aigua del reg.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat les millores que comporten aquests nous escocells, fets amb materials reciclats.

Eduard Pomar

Es renovaran 69 escocells posant aquest material nou reciclat. Aquest nou material facilita la mobilitat.


En l'actualitat, hi ha tres escocells d'aquest tipus situats al carrer Safareig. Medi Ambient ja ha avançat que els anirà instal·lant de manera progressiva en altres indrets de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.