L'Ajuntament instal·la aquest cap de setmana l'estand d'adopció de gats i gossos


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià acollirà aquest cap de setmana una nova edició de l'estand d'adopció de gats i gossos. La iniciativa està promoguda per l'Ajuntament i té el suport de les associacions protectores d'animals Cau Amic i Progat.

La iniciativa té l'objectiu de conscienciar a la ciutadania dels problemes que suposa per al municipi l'abandonament d'animals de companyia i sobre la tinença responsable d'animals. En aquesta mateixa línia l'Ajuntament tornarà a repartir exemplars del llibre 'L'adopció d'en Tro' entre els nens que s'acostin a l'estand.

Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El que es novetat en les últimes edicions és que es lliuren exemplars del llibre 'L'adopció d'en Tro' adreçat als més petits i que explica el procès d'adopció d'un animal.


L'estand vol evitar la saturació als centres d'acollida que des de l'1 de gener de 2007 no sacrifiquen animals, atenint-se a la llei de protecció d'animals. L'estand estarà ubicat a la plaça d'Octavià i atendra les peticions d'adopció de les onze del matí i fins a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.