ICV-EUiA no veu compatible la protecció de Collserola amb noves infraestructures


  • Comparteix:

ICV-EUiA creu que la protecció de Collserola no és compatible amb les noves infraestructures de mobilitat previstes pel departament de Política Territorial i Obres Públiques. Els ecosocialistes acusen aquest departament de frenar la protecció del parc.

ICV-EUiA ha volgut donar resposta a les paraules del secretari general de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, i l'alcalde, Lluís Recoder, que consideren compatible la protecció de la serra amb la construcció de les infraestructures previstes. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, s'ha mostrat contrari a l'opinió de Nadal i de Recoder i ha qualificat el vial d'enllaç i el vial de cornisa 'd'atemptats' contra Collserola.

Segons Xavier Boix, el fet que el pla per a la protecció del Parc de Collserola no s'acabi de concretar està provocat per les traves que posen el departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'Ajuntament de Barcelona.

Xavier Boix

Si no es concreta el tema, és pels problemes que posa el departament de Política Territorial i les recances de l'Ajuntament de Barcelona.


Boix considera que cada ajuntament ha de decidir quines són les parts de cada municipi que s'han de protegir i comunicar-ho a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.