Dues bicicletades, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  • Comparteix:

Sant Cugat commemorarà un any més la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l'objectiu d'estimular un comportament ciutadà més sostenible. Sota el lema 'Carrers per a tothom', les activitats inclouran un taller de reparació i mostra de bicicletes plegables i elèctriques, un esmorzar, una bicicletada popular i una pedalada. Aquestes activitats es desenvoluparan la setmana del 22 al 29 de setembre.

Sant Cugat s'adhereix a la iniciativa europea de l'European Mobility Week, que vol crear una consciència ciutadana sobre l'impacte del transport en el medi ambient i incrementar les oportunitats perquè els ciutadans puguin usar mitjans de transport alternatius al cotxe.

Al contrari que l'any passat, enguany s'ha optat per no concentrar els actes en un sol dia.

Així, el dissabte 22 al matí es donarà el tret de sortida de les activitats amb un taller de reparació i una mostra de bicicletes plegables i elèctriques a la plaça d'Octavià. A la tarda es farà la mostra al carrer i l'inici del servei de carsharing a la ciutat.

El dijous 27 la plaça Lluís Millet serà l'escenari de l'esmorzar 'bicia't' a partir de dos quarts de vuit.

El dissabte 29 i el diumenge 30 seran ocupats per una bicicletada popular i una pedalada popular. La primera activitat discorrerà per un circuit mixt urbà/rural pel parc de la Torre Negra. La segona, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es farà pel barri de Coll Favà.

Així mateix, durant tota la setmana es durà a terme una consulta popular sobre el transport públic, impulsada pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'Autoritat del Transport Metropolità.

Aquestes activitats es duen a terme en col·laboració amb la Plataforma per a la Promoció de la Bicicleta de Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat i el Bicicleta Club de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.