Sant Cugat implantarà el 'bicing'


  • Comparteix:

Sant Cugat comptarà amb un servei públic de préstec de bicicletes, segons ha avançat a Ràdio Sant Cugat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà. Tot i que encara no hi ha data per a la implantació del 'bicing', un estudi del maig d'aquest any confirma la viabilitat del servei a la ciutat. El projecte s'inclourà als pressupostos del 2008.

L'Ajuntament disposa ja dels resultats d'un estudi realitzat per una empresa al maig d'aquest any. L'informe dóna llum verda a la implantació d'un servei públic de préstec de bicicletes a la ciutat. Ara només queda parlar amb les diverses empreses i entitats de la ciutat relacionades amb el món de la bicicleta per perfilar on s'implantarà el servei i de quina manera.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Des de l'Ajuntament es va demanar un estudi per implantar aquest servei. Ara hem de valorar les diverses alternatives i parlar amb les entitats de Sant Cugat que tinguin experiència.


Terrassa és una de les ciutats de la comarca que ja compta amb un servei públic de préstec de bicis. La peculiaritat de la iniciativa egarenca és que el servei és gratuït. Subirà assegura que encara no s'han plantejat la qüestió del pagament, però considera que el servei hauria de tenir almenys un cost simbòlic.

Marta Subirà

Jo no sóc partidària de fer tots els serveis gratuïts, ja que així també generem un sentit de la responsabilitat als usuaris.


De moment encara no hi ha data per a la implantació del servei, però Subirà afirma que s'inclourà en els pressupostos municipals de l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.