El Mussol verificarà de nou l'estat de la riera de Vallvidrera


  • Comparteix:

L'associació El Mussol farà aquest diumenge una inspecció de l'aigua de la riera de Vallvidrera al seu pas per Can Busquets, un tram apadrinat per l'entitat. La iniciativa s'emmarca en el Projecte Rius, que vetlla per la custòdia i conservació dels trams fluvials. El Mussol vol animar les entitats santcugatenques a apadrinar més rius i així col·laborar en la seva conservació.

El Mussol convida tothom qui ho vulgui a participar a inspeccionar la qualitat de l'aigua de la riera de Vallvidrera. L'entitat realitza dues medicions per any en el tram en què la riera transcorre per Can Busquets. Durant la inspecció es farà una observació de l'entorn de la riera i una anàlisi físicoquímica de l'aigua.

Una de les membres d'El Mussol, Carme Ferrer, destaca la importància de la iniciativa.

Carme Ferrer

Ho fem dos cops a l'any tal com recomana el protocol del Projecte Rius. El més interessant és conscienciar els joves que les nostres rieres s'han de cuidar.


L'associació El Mussol fa una crida a participar en la inspecció d'aquest diumenge, que finalitzarà amb un pica-pica. També volen animar altres entitats a apadrinar un tram de riera per obtenir més dades per al Projecte Rius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.