L'associació El Mussol torna a analitzar la qualitat de l'aigua de la riera de Vallvidrera


  • Comparteix:

La qualitat de l'aigua de la riera de Vallvidrera no millora, però tampoc empitjora. Aquesta és la conclusió de les últimes anàlisis que l'associació El Mussol ha fet a la riera en el seu pas per Can Busquets. Des de l'associació han explicat que acumular dades servirà per conèixer l'efectivitat de la futura depuradora de les Planes.

La iniciativa s'emmarca dins el Projecte Rius, que vetlla per la conservació dels rius i les rieres catalanes. L'associació El Mussol realitza dos controls anuals, un a la tardor i un a la primavera, per conèixer l'estat de l'aigua, la flora i la fauna del tram de la riera de Vallvidrera que tenen apadrinat.

La portaveu de l'Associació El Mussol, Carme Ferrer, ha explicat que acumular dades sobre l'estat de la riera servirà per conèixer l'efectivitat de la futura depuradora de les Planes.

Carme Ferrer

És molt interessant, perquè ara ja fa quatre anys que fem les mesures, i amb la nova depuradora de les Planes podrem veure si la qualitat de l'aigua millora.


La vintena de voluntaris que aquest diumenge han participat en la iniciativa han fet una crida a les diverses entitats de Sant Cugat perquè apadrinin més rius i col·laborin d'aquesta manera en la seva conservació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.