L'exposició 'Jo sóc la solució' obre la Setmana de l'Energia


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià acull des d'aquest dimarts l'exposició 'Jo sóc la solució', que busca promoure l'estalvi energètic entre la ciutadania. Durant sis dies, els santcugatencs també tindran a la seva disposició dos assessors energètics que informaran sobre les maneres de reduir la despesa a les llars. La mostra s'inclou dins dels actes de la Setmana de l'Energia.

Conscienciar dels problemes que comporta l'abús energètic i promoure mesures d'estalvi és l'objectiu de la Setmana de l'Energia, que té com a lema 'Consumim energia de forma intel·ligent, sostenible i saludable'. Sant Cugat s'ha adherit a aquesta proposta de l'Institut Català de l'Energia amb activitats durant tota la setmana i amb l'exposició 'Jo sóc la solució', que s'inaugura aquest dimarts, com a eix central.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha destacat la importància de les mesures d'estalvi energètic.

Marta Subirà

Volem fer una tasca de conscienciació sobre els petits canvis que podem fer cadascun de nosaltres.


L'exposició 'Jo sóc la solució' es podrà veure fins diumenge, de deu a dues al matí i de quatre a vuit a la tarda. D'altra banda, durant la setmana una desena d'edificis municipals i cinc de privats se sotmetran a un estudi de la despesa energètica.

Els santcugatencs també podran assistir aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, a una xerrada al Casal de Joves TorreBlanca on es debatran fórmules d'estalvi energètic a les llars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.