Marta Subirà destaca la tasca del Nobel de la Pau Albert Gore


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, considera que la sensibilització de la ciutadania davant el canvi climàtic és imprescindible. Per aquest motiu, Subirà destaca la tasca que està fent el premi Nobel de la Pau Albert Gore, en el marc de la conferència inaugural del Fòrum Inmas que l'ex vicepresident americà ha ofert a Barcelona.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient ha assistit a la conferència que ha tingut lloc aquest dimarts al Palau de Congressos de Montjuïc. Albert Gore ha ofert una visió actualitzada del seu documental 'Una veritat incòmoda', que va obtenir dos Oscar. Gore també ha inclòs diversos exemples de l'Estat espanyol i ha assegurat que el nostre país és un dels que més patirà el canvi climàtic.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, fa una valoració de la tasca del premi Nobel americà.

Marta Subirà

Jo faig una valoració molt positiva de la seva tasca, no només ara, sinó quan era senador ja lluitava per sensibilitzar contra el canvi climàtic.


Subirà ha reconegut que els organitzadors del Fòrum Sant Cugat Tribuna estan gestionant la possibilitat que Al Gore faci de ponent a la nostra ciutat. Tot i això, l'ex vicepresident nord-americà té una agenda molt complicada i cobra una quantitat important per cada conferència, que destina íntegrament a una organització per la lluita contra el canvi climàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.