Probici vol que la bonificació als vehicles menys contaminants arribi a les bicis


  • Comparteix:

L'associació de promoció de la bicicleta Probici Sant Cugat demana que les bonificacions que contemplen les ordenances fiscals per als vehicles poc contaminants s'ampliï a les bicicletes. La proposta de Probici és la gratuïtat de la primera quota anual d'un dels aparcaments soterrats de bicicletes que l'Ajuntament estudia posar en marxa.

La proposta de ProBici neix de la iniciativa de les ordenances fiscals per al 2008 d'aplicar una bonificació mediambiental en l'impost de circulació dels vehicles que emetin menys diòxid de carboni. En concret la proposta contempla reduccions de fins al 75% per als vehicles menys contaminants.

Per ProBici aquesta mesura s'ha de fer extensiva a la bicicleta, vehicle menys contaminant, i atorgar bonificacions a tots aquells que es desplacin en bicicleta per la ciutat.

Escoltem el portaveu de ProBici, Cristian Amer.

Cristian Amer

La bicicleta podia tenir alguna bonificació relacionada amb els aparcaments soterrats que l'Ajuntament està estudiant oferir.


L'associació emplaça a l'Ajuntament a incentivar als ciutadans que es desplacin a peu, en bicicleta o en transport públic per tal de reduir les emissions de CO2.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.