L'Ajuntament de Rubí proposa ampliar el Camí Verd, que passa per Sant Cugat


  • Comparteix:

La Generalitat estudia la proposta de l'Ajuntament de Rubí d'ampliar el Camí Verd des de l'estació de Renfe de Rubí, on ara s'acaba, fins a Collserola. La Plataforma pel Camí Verd del Vallès i l'Ajuntament de Sant Cugat veuen amb bons ulls la possible ampliació de la primera via verda de la demarcació, que passa per la nostra ciutat.

L'administració rubinenca va fer arribar fa uns dies la proposta d'ampliar el Camí Verd del Vallès. La idea ha estat molt ben rebuda per la Generalitat, que ara està elaborant un estudi informatiu sobre el projecte.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el portaveu de la Plataforma pel Camí Verd del Vallès, Ángel Campos, explica les primeres impressions de l'associació en conèixer la proposta.

Ángel Campos

Ha estat una gran sorpresa la proposta i una gran alegria. Els vuit quilòmetres es veuran ampliats.


Tot i això, la Plataforma continua veient amb recel la coincidència d'un tram del Camí Verd amb el Vial Interpolar.

El consistori també veu amb molt bons ulls la proposta d'ampliació de la via verda i considera que ajudarà a connectar tots els espais naturals de la zona.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Per part de l'Ajuntament ho veiem bé, hem d'estudiar quin és el millor pas entre la via verda i Collserola ja que s'ha d'atravessar el Vial Interpolar.


Actualment el Camí Verd del Vallès compta amb vuit quilòmetres que passen per una antiga via ferroviària desafectada que connecta les ciutats de Sant Quirze i Rubí, passant per Sabadell, Cerdanyola i Sant Cugat.

La primera via verda de la demarcació està inclosa dins el Pla Estratègic de la Bicicleta, pressupostat en quatre milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.