Turu proposa que Can Monmany sigui un centre d'investigació de la natura


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, proposa que la masia de Can Monmany sigui un centre dedicat al medi ambient o a la sostenibilitat. Els usos de l'espai valldoreixenc encara no estan definits ja que l'expedient de modificació del PGM del sector encara no s'ha tancat a la Generalitat. Un cop l'Ajuntament aprovi l'últim tràmit, es crearà un ens per decidir a què es dedicarà a la masia.

Turu ha assegurat al magazín 'Sant Cugat a fons' que a nivell personal tindria una preferència destacada a l'hora de decidir a què es podria dedicar Can Monmany.

Montserrat Turu

A mi m'agradaria un centre dedicat al medi ambient i la sostenibilitat. Podria ser a nivell d'altres administracions també.


La presidenta de l'EMD destaca els motius pels quals la masia podria ser un centre d'investigació de la natura.

Montserrat Turu

Crec que l'entorn es mereixeria aquesta activitat amb l'objectiu de protegir la natura.


Un cop l'Ajuntament aprovi al ple el text refós, l'últim tràmit de la modificació del PGM del sector, es crearà un ens per decidir què s'ubicarà a la masia.

En un principi, la Fundació Fontanilles volia instal·lar a Can Monmany un centre de rehabilitació de col·lectius amb risc d'exclusió social. A partir de l'oposició veïnal i política a aquell projecte, es va aprovar aleshores una modificació urbanística que va obrir altres possibilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.