La Comissió de seguiment de l'Agenda 21 veu amb preocupació el futur de la Torre Negra


  • Comparteix:

La Comissió de Seguiment de l'Agenda 21 ha expressat la seva preocupació per la sentència judicial que obliga a tramitar el pla urbanístic de la Torre Negra. Tot i aquest pronunciament de la justícia, des de la comissió confien que tot s'acabarà arreglant perquè aquesta zona rural de la ciutat quedi finalment protegida.

La Comissió de Seguiment de l'Agenda 21, formada per representants dels partits polítics i de les entitats de la ciutat, ha expressat el desig de continuar avançant en la preservació d'aquest espai i en la seva gestió com a parc rural.

En aquest sentit, valoren la unanimitat que desperta la defensa de l'espai en tots els estaments de Sant Cugat. Així ho ha dit la membre de la comissió, Margarida Cleris.

Margarida Cleris

Estem d'acord en que no s'espatlli el tema i Torre Negra quedi protegida.


Cleris ha explicat que la comissió continuarà la seva tasca els propers mesos, observant com es desenvolupa la preservació del medi de Torre Negra.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.