L'Adenc celebra l'aprovació de l'avantpla del Pla Territorial Parcial Metropolità


Temes relacionats

El govern aposta pel Túnel d'Horta ferroviari en comptes de fer-ho per la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo ( 7/abr/08)


  • Comparteix:

L'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (Adenc) aplaudeix l'inici del debat i tramitació del Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana. La Comissió d'Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona ha endegat el procés per crear l'instrument que ha de guiar el creixement urbanístic de la zona. Aquesta és una llarga reclamació de l'entitat ecologista, que ha denunciat repetidament la nul·la planificació.

El Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana estava pendent de redacció des de l'aprovació del Pla Territorial General de Catalunya al 1.995. És per això que la plataforma considera que és un pas important.

Toni Altaió és el portaveu de l'Adenc.

Toni Altaió

Encara no en podem fer una valoració precisa, però l'inici del procés ja és una bona notícia.


L'associació creu que aquest pla serà un bon instrument per lluitar a favor de la protecció dels espais naturals de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.