Set expedients tramitats per l'incompliment del decret de sequera


Temes relacionats

Els santcugatencs continuen sense poder regar el jardí (15/mai/08)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha tramitat set expedients per incompliment del decret de sequera, en vigor des del febrer passat. D'aquestes infraccions quatre tenen a veure amb l'ús d'aigua per regar jardins, delicte pel qual l'Ajuntament proposa una sanció de 6.000 euros. Ara l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient (EMMA) i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) seran les encarregades d'imposar la multa.

El primer expedient data del 13 de març i actualment està en mans de l'EEMA i l'ACA que decidiran si finalment s'imposa la sanció de 6.000 euros, pel presumpte delicte d'omplir una piscina.

Dels suposats delictes d'utilitzar aigua per regar jardins en tres casos es tracta d'empreses i només un cas és un veí qui suposadament va infringir el decret. En totes les situacions la sanció proposada per l'Ajuntament és d'uns 6.000 euros.

Una promotora d'obres ha estat multada amb la mateixa quantitat per realitzar unes proves de filtrament d'aigües utilitzant aigua potable. I un altre expedient ha estat per una empresa de la qual en depèn un camió cisterna que suposadament va va agafar aigua d'una sortida d'aigua propietat de Sorea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.