4.000 alumnes tindran l'agenda escolar europea del medi ambient


  • Comparteix:

L'Olivera és un dels CEIP on es distribueix el document

L'Olivera és un dels CEIP on es distribueix el document

Més de 4.000 alumnes de Sant Cugat tindran l'agenda escolar europea del medi ambient i el desenvolupament que edita la Diputació de Barcelona. Aquest material, que s'acompanya d'una guia, té l'objectiu d'impulsar la sostenibilitat i afavorir els canvis en el futur.

L'agenda té dos personatges: el Guillem i la Noa, que són el fil conductor per explicar els continguts del document. 10 centres de primària, quatre instituts, el Servei d'Ocupació Municipal (SOM), l'Escola d'Adults i la Fundació per a l'Ajut de Nens i Joves d'Altes Capacitats de Catalunya (FANJACC) són els espais que repartiran el document entre el seu alumnat.

Entre aquests centres, també s'han repartit més de 400 guies didàctiques que acompanyen les agendes entre els centres. En l'actualitat, l'Ajuntament està recollint les peticions de centres que vulguin l'agenda per al curs 2009-2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.