El Grup Natura del CMSC, en contra del desdoblament de la C-1413a


  • Comparteix:

La zona de l'estany dels Alous es veuria afectada pel traçat

La zona de l'estany dels Alous es veuria afectada pel traçat

El Grup de Natura del Club Muntanyenc demana que no es desdobli el tram de la C-1413a entre Papiol i Sant Cugat que contempla el projecte del Vial Interpolar. El col·lectiu ha presentat al·legacions a la proposta perquè suposaria un gran impacte ambiental i perquè hi ha una autopista gratuïta al costat que fa innecessari el desdoblament.

El Grup de Natura també demana que, en cas que s'executi el projecte, es construeixi una via verda que ajudi a comunicar amb bicicleta de manera segura el Vallès Occidental.

Miquel Vallmitjana és un dels membres del grup. Són declaracions a Cugat.cat.

Miquel Vallmitjana

Que s'aprofités perquè hi hagi un carril bici però quan vam veure el redactat vam veure que es gastaven molts diners i la justificació era utòpica.


Precisament el consistori ha aprovat aquest dilluns que presentarà al·legacions perquè es facin canvis al traçat pels efectes ambientals que podrien provocar a la zona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Jo, estic d'acord, que feu aquestes alegacion per no fer mal al estany del Alous, ja que, es anar, contra la natura i amb un futur amb nosaltres mateixos. També dono el vostre projecte del carril bici. Si necesiteu signatures, per les alegacions fururas, podeu compta amb mi. Per ma meva part, os dono, tot el meu soport.

Amant de la natura. Enviat el 7/set/08


Ep, amant de la natura, si et vols posar en contacte amb mi, em pots trobar al correu: miquel.vallmitjana arroba uab.cat

Miquel. Enviat el 11/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.