L'ACA obre un expedient sancionador al Club de Golf Sant Cugat


Temes relacionats

Grups ecologistes i polítics denuncien irregularitats en el reg del Club de Golf ( 9/oct/08)

L'equip de govern respon a l'Adenc que la depuradora de la Costa del Golf està en tràmits per ser regularitzada ( 9/oct/08)


  • Comparteix:

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha obert un expedient sancionador al Club de Golf Sant Cugat perquè afirma que utilitza aigua de dos pous per al reg de les seves instal·lacions que 'no consta que estiguin inscrits en el Registre d'Aigües ni en el catàleg d'aigües privades'. Les declaracions arriben després que diverses entitats i partits polítics de la ciutat hagin criticat que el club no disposi de cap concessió d'aigües per al reg.

L'ACA considera que el Club de Golf Sant Cugat està tramitant una concessió d'aigües depurades que captaria d'un col·lector municipal d'aigües residuals i que haurien de tractar posteriorment per assolir la qualitat necessària per a l'ús pretès.

L'empresa creu que la sol·licitud afecta una infraestructura municipal i que 's'ha de desenvolupar amb el consens de totes les parts'. Per aquest motiu, assegura que s'està estudiant la possibilitat més viable des del punt de vista tècnic i mediambiental.

L'ACA ha explicat en un comunicat que actualment el golf ha de presentar el projecte definitiu per aquesta obra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.