L'EMD de Valldoreix demana una subvenció de fons europeus per rehabilitar la riera de Can Nonell


  • Comparteix:

Imatge aèria de Valldoreix

Imatge aèria de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix demana una subvenció de 150.000 euros a la Unió Europea per al projecte de rehabilitació de la riera de Can Nonell. CiU-Actuem dóna suport a la sol·licitud de l'ajut, però no garanteix el vot favorable a la posterior modificació pressupostària per fer realitat el projecte.

La subvenció cobriria poc més de la meitat del cost del projecte, que arriba als 270.000 euros. L'EMD hauria de pagar l'altra meitat dels treballs que servirien per arreglar un molí i un pou de la zona, construir-hi dos miradors i millorar-ne l'enjardinament.

El vocal de Medi Ambient, Pau Alonso, explica que, un cop es rebi la subvenció, caldrà fer una modificació pressupostària per tirar endavant les obres.

Pau Alonso

Si hi votem ara a favor, després s'haurà de dir sí a una partida nova per fer realitat el projecte.




CiU-Actuem ha donat el seu suport a la sol·licitud de la subvenció. Tot i això, la coalició no ha garantit el seu vot favorable a una modificació pressupostària per dur a terme les obres. La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, explica que és prioritari valorar econòmicament el cost en la modificació del soterrament de les línies d'alta tensió, el projecte de la plaça de la Centralitat i els efectes de la crisi.

Per això, Solé no assegura el vot favorable al projecte en la modificació pressupostària.

Àngels Solé

No l'enganyem. Ara díem sí, però ja veurem més endavant si podem donar suport al projecte.



La intervenció de Pau Alonso ha estat la primera després de prendre possessió del càrrec de vocal en substitució del desaparegut Josep Casadellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.