L'equip de govern obre la porta a protegir el 100% de Can Busquets


Temes relacionats

El Parc Natural de Collserola serà una realitat aquest mateix any (17/mar/09)

L'equip de govern, satisfet amb els futurs límits del Parc Natural de Collserola (17/mar/09)

Recoder: 'Si la Generalitat vol protegir el 100% de Can Busquets, haurà d'assumir les responsabilitats que se'n derivin' (13/ago/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern està d'acord amb el fet que el futur Parc Natural de Collserola inclogui Can Busquets, obrint la porta a una revisió del plantejament actual, que passa per permetre la urbanització del 20% de l'espai. En qualsevol cas, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, vincula la protecció de Can Busquets amb el fet que la Generalitat s'hi impliqui, assegurant que Sant Cugat no pot assumir en solitari un altre procés com el de Torre Negra.

La inclusió de Can Busquets dins el projecte de Parc Natural presentat per la Generalitat satisfà l'equip de govern, tot i que reitera que si se'n vol protegir el 100% de l'espai, l'Ajuntament ha de comptar amb el suport d'altres administracions.

Així ho ha dit Marta Subirà durant una entrevista a Cugat.cat.

Marta Subirà

Si es compta amb el suport d'altres administracions, se'n pot parlar. La ciutat no pot suportar un altre procés com el de Torre Negra.


Subirà ha recordat que la inclusió d'una zona com a Parc Natural no canvia la qualificació del sòl, ja que es tracta de dos processos diferents.

Per la seva banda, el portaveu de la Plataforma per la Defensa de Torre Negra, Lluís Llerena, s'ha felicitat per la inclusió de Can Busquets i confia que es dugui a terme sense els problemes que arrossega el sector de Torre Negra.

Lluís Llerena

Aquesta és una vella reivindicació dels veïns de la Floresta . Ens alegra molt que això es faci i esperem que no arrossegui els conflictes que té Torre Negra.





Llerena confia que aquesta sigui l'ocasió definitiva de protegir l'espai després d'anys de lluita dels veïns de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.