Injecció de 310.000 euros de l'Ajuntament al Parc de Collserola


  • Comparteix:

L'Ajuntament aportarà 310.000 euros al Consorci del Parc de Collserola per tirar endavant projectes de millora dins la serra. Protegir la flora i la fauna, millorar els accessos del parc en el terme municipal de Sant Cugat i arranjar rieres i torrents són algunes de les actuacions que contempla el conveni de cooperació entre els dos ens pels propers tres anys.

L'alcalde, Lluís Recoder, que ha signat aquest dimecres el conveni de cooperació, ha remarcat la importància d'assolir acords d'aquest tipus per protegir la serra. Recoder ha explicat quines actuacions es podran tirar endavant amb aquests diners, que es repartiran en un període de tres anys.

Lluís Recoder

Servirà per millorar els accessos, les rieres i els torrents. També per fer prevenció d'incendis. Tot el que sigui protegir Collserola.


El vicepresident del Consorci del Parc de Collserola i alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, ha explicat que sense les ajudes dels municipis seria difícil desenvolupar totes les actuacions necessàries per a la serra. Perpinyà ha dit, durant la signatura del conveni, que acords com el que s'ha tancat amb Sant Cugat 'serveixen per sumar esforços' per protegir la zona.

Josep Perpinyà

Sense la implicació dels ajuntaments seria difícil fer més inversió de la que ja fem. Aquests acords són importants perquè sumen esforços.


El Consorci del Parc de Collserola compta amb un pressupost anual de set milions d'euros. Segons el seu vicepresident, cada any es pot arribar fins als deu milions d'euros gràcies a les aportacions dels ajuntaments que llinden amb la serra i altres entitats interessades en la millora i protecció de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.