El santcugatenc Sergi Cantó, membre del jurat dels Premis Medi Ambient 2009


  • Comparteix:

Plaques solars en una edificació sostenible

Plaques solars en una edificació sostenible

El santcugatenc i president del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, Sergi Cantó, formarà part d'un dels jurats dels Premis de Medi Ambient que organitza la Generalitat. Aquest és el quart cop que Cantó forma part del jurat, que es reunirà per deliberar el proper 26 de maig.

Cantó participarà del jurat per a la categoria d'iniciatives de protecció i millora del medi ambient, integrat per set membres. Aquesta categoria concedeix dos guardons, un en reconeixament a una actuació singular i un altre a una trajectòria representativa.

El president del Col·legi d'Ambientòlegs explica quins aspectes tindrà en compte el jurat.

Sergi Cantó

Es busquen projectes pioners i innovadors. El jurat es fixarà en temes sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat en l'edificació.


Cada guardó està dotat amb 20.000 euros i un diploma. Les candidatures es poden presentar fins a aquest divendres. A més, els Premis de Medi Ambient, organitzats pel departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, contemplen una categoria per a projectes de recerca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.