Els treballadors de la Generalitat han netejat dos quilòmetres de camí a Collserola i han tallat 200 arbres


Temes relacionats

Saura visita avui una de les colles que neteja el Parc de Collserola dels efectes de la ventada (15/mai/09)


  • Comparteix:

Els treballadors forestals que netegen els arbres caiguts a Collserola després de la ventada de principis d'any han tallat prop de 200 arbres i han netejat uns dos quilòmetres de camins. Ho ha explicat aquest divendres el conseller d'Interior, Joan Saura, durant una visita a la colla de set treballadors que fan aquestes tasques a les zones boscoses de Sant Cugat. Saura ha dit que la seva feina contribuirà a prevenir el risc d'incendis aquest estiu.

Dels 1.000 treballadors contractats per la Generalitat per fer aquestes feines, una colla de set efectius treballa a les zones boscoses de Sant Cugat dins del parc de Collserola. El conseller Joan Saura, que els ha visitat aquest divendres, ha dit que la seva tasca -que s'acabarà d'aquí a menys d'un mes- ha estat 'excel·lent' i que permetrà reduir el risc d'incendis.

Joan Saura

Hem netejat boscos que feia temps que no es netejaven. S'ha fet una feina excel·lent que servirà per prevenir incendis.


A la zona de Sant Cugat, els treballadors forestals han netejat banda i banda d'un camí d'uns dos quilòmetres de llargada. En concret, s'han tallat prop de 200 arbres d'uns diàmetres d'entre 10 i 60 centímetres. També s'han desbrossat i tallat les branques en mal estat. Els troncs sencers s'han deixat apilats al camí o bé s'han trossejat, mentre que els que estan trencats s'han triturat i s'han repartit pel camí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.