L'abocament a la riera de Sant Cugat, a Cerdanyola, sense afectació a la zona santcugatenca


  • Comparteix:

La riera de Sant Cugat al seu pas per Cerdanyola

La riera de Sant Cugat al seu pas per Cerdanyola

La investigació que està fent l'Ajuntament de Cerdanyola per saber qui va causar l'abocament a la riera de Sant Cugat que ha mort una trentena de peixos al setembre passat descarta que hi hagi afectació a la zona santcugatenca. Segons l'Ajuntament de Sant Cugat, l'origen d'aquest incident només afecta el municipi veí ja que el corrent de l'aigua va en direcció Montcada i Reixac.

Segons l'Ajuntament de Cerdanyola l'incident podria haver-se produït a causa d'un abocament puntual al torrent dels Gorgs, que en confluir en la riera de Sant Cugat va originar la mort dels peixos. El regidor de Medi Ambient de Cerdanyola, Rafael Bellido, ha indicat que s'està estudiant la naturalesa i l'origen del producte que va causar la mort dels animals amb l'objectiu d'iniciar accions legals contra el responsable d'aquest 'delicte ecològic'.

En concret, l'abocament va afectar la població de barbs de la riera de Sant Cugat. Bellido ha assegurat que 'malgrat l'impacte inicial' la població de barbs 'no trigarà en recuperar-se', atès que les aigües de la part superior de la riera no s'han vist afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.