El Consorci del Parc de Collserola no comptava aquest any amb els 700.000 de la integració del govern a l'ens


Temes relacionats

Medi Ambient espera que el parc natural de Collserola s'aprovi a finals de juliol (27/mai/10)

L'equip de govern denuncia que la Generalitat encara no ha fet efectiva la seva integració al Consorci de Collserola (26/mai/10)


  • Comparteix:

El govern entrarà a formar part de Consorci del Parc

El govern entrarà a formar part de Consorci del Parc

El Consorci del Parc de Collserola ha prescindit en els pressupostos d'aquest any dels 700.000 euros que la Generalitat ha d'aportar quan s'integri a l'ens. Així ho ha explicat el director gerent del Consorci, Marià Martí, que ha afirmat a Cugat.cat que espera que el govern entri a l'entitat al llarg d'aquest any, tot i que l'aportació econòmica es faria efectiva l'any que ve.

L'equip de govern advertia fa dues setmanes que la Generalitat encara no ha formalitzat la seva integració al Consorci del Parc de Collserola, un any després d'haver-ho anunciat. Per tant, tampoc ha aportat la corresponent aportació econòmica que acompanya la integració.

El director gerent del Consorci, Marià Martí, ha explicat a Cugat.cat que han estat previsors i que ja no havien inclòs els 700.000 euros a les partides de l'ens d'aquest exercici.

Martià Martí

No hi vaig comptar en els pressupostos d'aquest any, veient que portavem cinc anys de negociacions. Espero que entrin al llarg d'aquest any.


El departament de Medi Ambient també va anunciar fa 15 dies que espera que el govern de la Generalitat aprovi el decret per declarar Collserola parc natural a finals de juliol o, com a màxim, a principis de setembre. Fonts del departament han negat a Cugat.cat que s'hagi produït un retard en la tramitació, tot i que el nou calendari amplia en mig any el termini anunciat pel conseller Francesc Baltasar. Medi Ambient també ha assenyalat que la integració de la Generalitat al Consorci del Parc de Collserola es farà de forma simultània a l'aprovació del decret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.