Torna el taller 'Llars verdes'


Temes relacionats

Reducció del consum energètic i de l'aigua a les llars, principal objectiu dels tallers 'Llars Verdes' (20/mai/10)


  • Comparteix:

Classe de la primera edició del taller

Classe de la primera edició del taller

El taller 'Llars verdes' inclourà coneixements sobre consum responsable i neteja ecològica en la seva segona edició, que començarà l'últim dimarts de setembre. Tot i que el curs manté l'apartat d'aigua i energia, se centra enguany en l'impuls del consum responsable a la llar amb el treball de petits canvis d'hàbits que redueixin les emissions de diòxid de carboni i el consum domèstic d'aigua.

El taller, impulsat per l'Oficina Sant Cugat Sostenible, vol impulsar el consum sostenible d'energia, d'aigua, d'alimentació i dels productes de neteja. Per aquest motiu, en aquesta segona edició es dividirà en dos blocs.

El primer apartat, que tractarà l'aigua i l'energia, es dividirà en tres tallers que treballaran el consum de la part tèrmica de la llar, la factura elèctrica i la mobilitat sostenible.

El segon, sobre el consum responsable i la neteja ecològica, es fragmentarà en quatre tallers que s'impartiran al llarg d'aquest trimestre i centraran l'atenció en l'alimentació sostenible i ecològica, i en la higiene personal ecològica.

El curs també dotarà els participants amb un paquet d'estalvi que contindrà una bombeta de baix consum, reductors d'aigua, productes de neteja ecològica, verdures ecològiques i cafè de comerç just, entre d'altres. Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s'hi s'han de dirigir a l'Oficina Sant Cugat Sostenible, que atén el públic de dimarts a dijous, de deu del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.