Marià Martí: 'Seria suïcida electoralment no declarar Collserola parc natural'


Temes relacionats

Els petits propietaris de Torre Negra reclamaran una compensació si Collserola és parc natural (11/oct/10)

Subirà lamenta el retard i reclama que el parc natural s'aprovi abans d'acabar la legislatura (11/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge del bosc de Collserola

Imatge del bosc de Collserola

El director gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, considera lamentable que la Generalitat ajorni novament l'aprovació del decret que ha de declarar Collserola parc natural. En una entrevista a Cugat.cat, Martí ha mostrat la seva incomprensió pel fet que la decisió no prosperi, ja que es tracta d'un compromís que va néixer fa vuit anys amb l'aprovació d'una resolució al Parlament. El director gerent del Consorci, a més, ha assenyalat que la incorporació de la Generalitat en la gestió del parc és un dels aspectes primordials, en aquests moments.

El director gerent del Consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, ha restat importància a les suposades pressions del grup Núñez i Navarro i ha dit que no creu que aquestes siguin el motiu pel qual la Generalitat encara no ha aprovat el decret. Martí ha assegurat que la declaració de Collserola com a parc natural 'és compatible amb què hi hagi zones urbanitzables'. Segons ha exposat, la declaració es fa exclusivament sobre espais que no són urbanitzables i es restringeix a aquelles zones qualificades com a sòls forestals i es respecten les zones urbanes.

El director gerent del Consorci considera que la no declaració seria decebedora per als ciutadans d'aquest entorn metropolità i afectaria negativament el govern en les properes eleccions.

Marià Martí

Crec que electoralment és nefast no declarar Collserola parc natural.


Marià Martí no considera que l'ajornament sigui amb finalitats oportunistes, perquè es tracta d'un tema que s'ha treballat i consensuat durant quasi una dècada. Tot i així, s'ha mostrat esperançat perquè es tanqui el procés en aquesta legislatura i ha assegurat que el nerviosisme que s'està vivint aquests dies és degut a que s'apropen les eleccions i el temps s'està extingint.

El director gerent del Consorci ha assegurat que el que és realment important és que la Generalitat s'incorpori en la gestió del parc.

Marià Martí

La millor manera de protegir Collserola és estant a dins i fent front als problemes del dia a dia.





La declaració de Collserola com a parc natural és, segons ha dit Martí, tan sols un reconeixement a la feina feta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.