Villaseñor: 'El PSC i la Generalitat han salvat Collserola'


  • Comparteix:

Salvador Gausa, Carme Labòria i Ferran Villaseñor

Salvador Gausa, Carme Labòria i Ferran Villaseñor

El PSC atribueix als socialistes i al govern català el mèrit d'haver aconseguit la declaració de Collserola com a parc natural. Els socialistes han criticat CiU per 'pressionar' el govern les darreres setmanes i per haver estat incapaç de tirar endavant la declaració durant 23 anys de govern de la federació. Pel que fa a Torre Negra, el PSC ha assegurat que s'ha fet un pas molt important per preservar la zona agroforestal.

En una intervenció al camí de Can Borrell, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha subratllat que la declaració ha estat possible gràcies als socialistes i al govern català.

Ferran Villaseñor

És un dia d'alegria, però cal recordar que qui ha complert ha estat el PSC i el govern de Catalunya. Nosaltres hem salvat el parc natural.




El portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, ha subratllat que la declaració s'ha fet amb la complicitat dels municipis que integren Collserola, fet que ha endarrerit cinc anys el procés. Segons Gausa, és així com s'ha de fer la política i no pas com promou CiU, que, segons els socialistes, és 'decidir al marge del territori'.

Gausa ha recordat que, durant 23 anys, la federació va ser 'incapaç' de declarar Collserola parc natural.

Salvador Gausa

En 23 anys CiU va ser incapaç de decidir sobre el parc més gran d'Europa.




El PSC ha reitarat la necessitat de mantenir el traçat de la Ronda Sud que va aprovar al ple, i no d'imposar el que ha proposat l'equip de govern que, segons els socialistes, té més impacte ambiental. Els PSC ha aprofitat per presentar la candidata pel Vallès que anirà a les llistes per Barcelona, Carme Labòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.