80.000 euros de Sant Cugat per a millores al Parc Natural de Collserola


  • Comparteix:

Imatge àeria del Parc Natural de Collserola

Imatge àeria del Parc Natural de Collserola

Restaurar l'espai fluvial de la riera de Vallvidrera i millorar el camí de Sant Medir són dues de les actuacions que es duran a terme amb els 80.000 euros que l'Ajuntament ha aportat al Consorci del Parc Natural de Collserola. Aquesta aportació forma part del conveni de col·laboració entre el consistori i el consorci.

Els diners serviran per tirar endavant altre projectes. Un d'ells és l'execució del pla de seguiment ambiental del 'Projecte de restauració de l'espai fluvial de la riera de Vallvidrera'. També es faran un gual al Forat d'en Bocàs i una escullera per consolidar un talús inestable al camí de Sant Medir, i es redactarà un projecte de restauració de la Font de la Rosalia a les Planes. Finalment, s'elaborarà el pla de restauració del pantà de Can Borrell i es completarà el projecte paisatgístic de l'àmbit Casino-Can Ribes-Vista Rica.

21 dels 48 quilòmetres quadrats del terme municipal de Sant Cugat formen part del Parc Natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.