El parc de Collserola contempla regular l'ús de les bicicletes al camí de Sant Medir


  • Comparteix:

L'ús de bicicletes podria quedar regulat en el camí de Sant Medir

L'ús de bicicletes podria quedar regulat en el camí de Sant Medir

El Consorci del Parc de Collserola estudia regular l'ús de bicicletes en algunes zones. El gerent del consorci, Marià Martí, ha explicat que han rebut queixes d'alguns usuaris que se senten 'agredits' per les bicicletes i que la idea es podria aplicar als espais amb més usuaris, com el passeig de les Aigües i el camí de Sant Medir.

A l'espera del Pla Especial del Parc Natural de Collserola, el gerent del parc, Marià Martí ha apuntat la possibilitat de limitar algunes activitats a la zona segons l'horari i l'espai. Per a Martí, existeixen alguns buits en les normes ja que assegura que no estan tots els usos regulats ni tampoc el tipus de sancions que s'haurien d'aplicar en cas d'infracció.

Principalment els consorci estudia regular l'ús de bicicletes, tal com ha subratllat Marià Martí a Cugat.cat.

Marià Martí

Tal com evoluciona l'ús del parc i en determinats indrets, haurem de jerarquitzar usos en funció d'horaris o limitar activitats.



Martí ha afegit que la regulació es podria aplicar al passeig de les Aigües, que és l'espai més transitat, seguit pel camí de Sant Medir, que va des de la plaça del Rotary, a Sant Cugat, fins a l'ermita.

Marià Martí

El camí que va de la plaça Rotary fins a Sant Medir no té el mateix volum de gent que el passeig de les Aigües, però és el segon més transitat.








El Parc de Collserola rep cada any més de dos milions de visites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.