La Plataforma per a la Defensa de Collserola, contra la circulació de vehicles de la Llei Òmnibus


  • Comparteix:

Imatge aèria del bosc de Collserola

Imatge aèria del bosc de Collserola

La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola lamenta la decisió de la Generalitat de permetre circular vehicles motoritzats per vials de menys de quatre metres d'amplada. L'entitat acusa el govern de posar els interessos econòmics, amb la Llei Òmnibus, per davant de la preservació mediambiental.

Si tira endavant, la normativa preveu, entre d'altres coses, que els cotxes i les motos puguin passar per camins de menys de quatre metres d'amplada, la qual cosa estava prohibida des de 1995. Es permetrien, també, les competicions esportives de motor en espais naturals protegits. El membre de la plataforma Oleguer Farràs subratlla que la Generalitat no té present la preservació del medi ambient, sinó que només prioritza els interessos crematístics.

Oleguer Farràs

Les prioritats del govern són unes altres. Li interessa potenciar els vehicles de motor per reactivar l'economia i no té cap interès per la preservació del medi natural.



No obstant això, el membre de la plataforma cívica assegura que la mesura no afectarà 'gaire' el parc natural, ja que 'hi ha molts vials de propietat privada tallats a la circulació de vehicles' i delimitats amb cadenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.