Les reserves dels embassaments que abasteixen la ciutat continuen creixent


  • Comparteix:

El pantà de Susqueda és un dels que abasteix Sant Cugat / Font: ACN

El pantà de Susqueda és un dels que abasteix Sant Cugat / Font: ACN

Els embassaments que abasteixen Sant Cugat han incrementat les seves reserves en el darrer mes, tot i que no hi hagut cap episodi important de pluges. Les aportacions provinents de les capçaleres del rius han possibilitat que els pantans Sau-Suqueda arribin a un 67% de la seva capacitat, tot i que després de les pluges de març les seves reserves no arribaven al 60%. La Baells, que estava al 65% de la seva capacitat, es troba ara al 77%. Sant Ponç, que també abasteix la ciutat, manté les seves reserves al 95%.

Les aportacions als embassaments provinents de les capçaleres dels rius i la gestió dels desembassaments han permès que les reserves no només es mantinguin, sinó que augmentin quan fa més d'un mes del darrer episodi de pluges.

Els pantans de les conques del Ter i el Llobregat, que donen servei a Sant Cugat, han passat del 62% de la seva capacitat al 70%. En concret, Sau, Susqueda, la Baells i Sant Ponç, que són els que abasteixen la ciutat, es troben respectivament al 78%, 59%, 77% i el 95% de la seva capacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.