Les escoles Collserola i Pi d'en Xandri fomentaran l'estalvi energètic


  • Comparteix:

La proposta s'ha presentat aquest dilluns / Font: Diputació de Barcelona

La proposta s'ha presentat aquest dilluns / Font: Diputació de Barcelona

Les escoles Pi d'en Xandri i Collserola participaran al projecte europeu Euronet 50/50. Aquesta iniciativa promou les bones pràctiques per disminuir la despesa energètica als centres, als quals l'Ajuntament revertirà el 50% de l'estalvi econòmic aconseguit.

Euronet 50/50 és un projecte liderat per la Diputació que incentiva l'estalvi energètic en edificis públics mitjançant acords entre els ajuntaments i els equipaments. D'aquesta manera, els centres es comprometen a aplicar un conjunt de bones pràctiques i liderar el projecte, i el consistori a retornar el 50% dels estalvis econòmics aconseguits.

La nova edició de la iniciativa, que s'ha presentat aquest dilluns, comptarà amb la participació de les escoles locals Pi d'en Xandri i Collserola.

La proposta, que té una durada de tres anys i hi participen 16 socis de 13 països, està cofinançada pel programa Energia Intel·ligent per Europa. Durant aquest curs escolar participaran a la demarcació un centenar d'escoles i instituts, i 10 equipaments de més de 50 municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.