El Punt Verd del centre suma un espai per potenciar l'ús artístic de les deixalles


  • Comparteix:

La deixalleria del centre ha inaugurat aquest dissabte un nou espai de creació per formar els santcugatencs en el reciclatge i potenciar l'ús artístic de les deixalles. Així, el Punt Verd del Centre incorpora una exposició permanent que desmenteix tòpics sobre la reutilització i acollirà tallers familiars de reparació d'objectes.

Amb el nou espai, el Punt Verd del Centre pretén apropar nous públics a la deixalleria i mostrar als santcugatencs que els recursos es poden transformar i reutilitzar. La iniciativa, subvencionada per Ecoembes i Ecovidrio, oferirà un taller mensual de temàtiques diverses, com per exemple la reparació de bicicletes i la creació de bosses amb paraigües reciclats. La tècnica de manteniment municipal Imma Casajoana ha explicat que l'objectiu de l'espai és aconseguir que la ciutadania tingui una visió diferent dels residus.

Imma Casajoana

Farem un pas més perquè la gent s'acosti a través dels tallers i tinguin una visió diferent dels residus.


La inauguració ha comptat amb activitats infantils i una visita guiada per mostrar també el canvi de rotulació de la deixalleria, que s'ha fet en consonància amb el nou espai de creació. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans i Sostenibilitat, Cristina Paraira, ha subratllat que cal 'fer un pas més' perquè la deixalleria no sigui només un lloc on llençar les escombraries.

Cristina Paraira

Estem contents perquè cada vegada més tenim més usuaris, però també cal que es converteixi en un espai per aprendre.


La deixalleria del centre té prop de 12.000 visites anuals. La nova iniciativa també serà un espai de formació per a les escoles i els oferirà tallers sobre reciclatge i sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.