Les dues piscines municipals arrecaran la temporada d'estiu el 21 de juny


  • Comparteix:

Les piscines municipals del Parc Central i la Floresta obriran el proper 21 de juny / Foto: Premsa Sant Cugat

Les piscines municipals del Parc Central i la Floresta obriran el proper 21 de juny / Foto: Premsa Sant Cugat

Les piscines municipals del Complex Aquàtic Parc Central i la Cooperativa d'aigües la Floresta obriran les seves portes el 21 de juny fins al 31 d'agost. Aquestes instal·lacions tindran diversos horaris durant els mesos d'estiu i oferiran cursos i activitats per a petits i grans.

Durant els mesos de juny i juliol, les piscines obriran d'onze del matí a vuit del vespre entre setmana, mentre que els caps de setmana tancaran mitja hora abans. A l'agost, l'horari serà d'onze del matí fins a dos quarts de vuit del vespre entre setmana i fins a les set de la tarda els caps de setmana.

Les piscines del Parc Central i de la Floresta oferiran també cursets esportius de temàtiques com ara aquagym i pilates aquàtic, entre d'altres. Les activitats estan organitzades per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Les inscripcions per als cursets del Parc Central tindran lloc entre aquest dimecres i el 18 de juny. Pel que fa a la piscina de la Floresta, les inscripcions es duran a terme aquest dimarts i el 17 de juny. Els jubilats, les famílies nombroses i monoparentals tenen descompte a les activitats.

Dates i horaris d'inscripció als cursos

- Parc Central: de l'11 al 18 de juny, dimarts i dijous a la recepció de la instal·lació, d'un quart de set a tres quarts de vuit de la tarda.
- La Floresta: del 10 al 17 de juny, dilluns i dimecres a la recepció de la instal·lació, d'un quart de set a tres quarts de vuit de la tarda.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.