La Policia Local incorpora dos nous vehicles


  • Comparteix:

Els dos nous cotxes adquirits / Foto: Premsa Ajuntament

Els dos nous cotxes adquirits / Foto: Premsa Ajuntament

La Policia Local disposa des d'aquest dissabte de dos nous turismes, totalment equipats i adaptats per al transport de detinguts. L'adquisició, mitjançant 'renting', s'emmarca en la renovació de la flota municipal prevista per aquest any, que inclou la compra de tres nous vehicles tot-terreny i quatre motocicletes.

Es tracta de dos turismes Seat Altea amb motor turbo dièsel. Els cotxes s'han aconseguit a través de la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Amb aquest sistema centralitzat les ciutats es poden beneficiar d’un catàleg de vehicles més ampli i competitiu que si cadascun dels ajuntaments els haguessin de comprar en solitari. L'objectiu és optimitzar la despesa pública.

El consistori també adquirirà tres nous tot-terrenys amb aquest sistema. Amb relació a les quatre noves motocicletes, però, es compraran amb un altre mètode perquè l'ACM no disposa d'un acord marc per a aquest tipus de vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.