Els robatoris a habitatges disminueixen aquest estiu


  • Comparteix:

Francesc Carol és tinent d'alcalde de Seguretat

Francesc Carol és tinent d'alcalde de Seguretat

Els robatoris a habitatges s'han reduït aquest estiu, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol. No obstant això, Carol remarca que el pont del 15 d'agost va produir-se un repunt que es va contrarestar amb un dispositiu especial de Policia Local i Mossos a zones com La Serreta, la Floresta i Mira-sol.

Després d'uns resultats 'durs' a l'estiu de 2013, el tinent d'alcalde de Seguretat ha explicat a Cugat.cat que el nombre de robatoris a habitatges ha disminuït aquest juliol i agost. Malgrat això, Francesc Carol ha assenyalat que amb motiu del pont del 15 d'agost va tenir lloc un repunt en aquest tipus de robatoris.

El tinent d'alcalde ha comentat que va ser necessari un dispositiu especial que fer front a aquesta incidència puntual.

Francesc Carol

Es va muntar un dispositiu entre Policia Local i Mossos per les zones on es van produir els robatoris. I va haver una baixada espectacular en entrades en aquests carrers.


Francesc Carol també ha volgut desmentir que s'hagi produït cap repunt de robatoris amb el sistema de 'la taca', tal com havia afirmat un mitjà de comunicació. Segons Carol, els Mossos asseguren que l'únic cas del qual es té constància va tenir lloc a Rubí.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.