La Policia Verda torna a patrullar aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La Policia Verda treballa en bicicleta

La Policia Verda treballa en bicicleta

La Policia Verda, la secció especial de la Policia Local que patrulla els caps de setmana d'estiu amb bicicletes, torna a circular. Després de l'aturada d'agost, els sis agents voluntaris treballaran fins l'octubre fent especial incidència en parcs i espais forestals.

Acostar la Policia Local a la ciutadania, fomentar els hàbits saludables i el respecte pel medi ambient és el triple objectiu d'aquesta secció del cos local de seguretat. De moment, disposa de sis agents que s'han ofert a prestar el servei de manera voluntària.

La Policia Verda torna a patrullar els carrers de la ciutat amb carril bici, tot i que la seva prioritat també són les zones forestals i els parcs. Cada cap de setmana surt a patrullar una parella tot i que en grans esdeveniments es preveu la possibilitat que n'hi hagi més d'una vigilant el lloc en qüestió.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha remarcat la sensació de proximitat que trasllada la Policia Verda.

Francesc Carol

Hem d'anar en compte amb la sensació d'inseguretat. La Policia Verda genera proximitat.


La Policia Verda estarà operativa fins l'octubre, tot i que en cas que el bon temps es mantingui podria allargar la seva tasca durant unes setmanes més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.