Paraira explica a Barcelona l'experiència en reutilització de les deixalleries locals


Temes relacionats

Sant Cugat se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (23/nov/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Cristina Paraira als estudis de Cugat.cat

Imatge d'arxiu de Cristina Paraira als estudis de Cugat.cat

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explicarà aquest dijous, a dos quarts d'una al Born Centre Cultural, l'experiència en matèria de reutilització que ofereix el Punt Verd del Centre. Paraira oferirà una xerrada en el marc de la 12a Jornada de Prevenció de Residus organitzada per l'Agència Catalana de Residus que té per objectiu presentar exemples d'estratègies per fomentar la reutilització i explicar quins materials són susceptibles de ser reutilitzats.

La tinenta d'alcalde oferirà la xerrada 'El valor dels objectes reutilitzables a la deixalleria de Sant Cugat: intercanvi amb punts' on explicarà l’experiència del Punt Verd del Centre, on els usuaris es poden endur, un màxim de tres cops a l’any, residus d’aparells elèctrics i electrònics que hi pugui haver a la deixalleria per reutilitzar-los.

Aquesta experiència ha inspirat un nou projecte en fase de desenvolupament segons el qual es crearà un espai-botiga a la deixalleria on els usuaris bescanviaran els objectes reutilitzables per punts i se’n podran emportar d’altres amb els punts acumulats. També es comptarà amb un magatzem de materials per fer manualitats i s’oferirà a les escoles i artistes locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.