La Floresta enceta avui un any d'obres de pavimentació


Temes relacionats

Gener del 2015: inici de les obres del Pla de Millora de la Floresta ( 4/set/14)


  • Comparteix:

L'avinguda de Pere Planas serà asfaltada

L'avinguda de Pere Planas serà asfaltada

Els treballs per pavimentar els carrers pendents d'asfaltar de la Floresta comencen aquest dilluns al sector de la Floresta Alta i Parés. Les obres, que s'allargaran fins Setmana Santa, suposen el tret de sortida a un calendari d'actuacions de pavimentació que s'allargarà fins principis de l'any vinent. El cost total de la intervenció és de 2,4 milions d'euros i afectaran 41 carrers del districte.

El calendari previst per executar la pavimentació és el següent:

Febrer - Setmana Santa
Sector la Floresta Alta (carrers d'Auró, de Catalpa i de Paulònia) i sector Parés (avinguda de Pere Planas, carrers de Cedrela i Font del Fumet i passatge de Parés)

Setmana Santa - estiu
Sector Font del Fumet (carrer de Vallvidrera-est, camí de Font del Fumet, carrer de Sàndal i passatge de Fumet), sector de Miradors (carrer d'Adrià Pardos, Font del Fumet, del Cupré i Moret, camí antic de Can Borrull, carrer d'Aigües de Sabadell, avingudes de Guix Borrull i Can Borrull, i carrer de Sant Cristòfor) i sector Porters (carrers de Nenúfar, de Casalot i de Vallvidrera-oest).

Estiu - 4t trimestre del 2015
Sector Casino (carrers de la Quadra de Canals, de Verdaguer i de Palmera), sector Turó del Sol (camí de Terrassa (entre rotondes), carrers de Margarit, Turó del Sol i Rosa Mariné) i sector Muntanyesa Sud (avingudes de les Mines i de la Piscina, carrer de Ponent, passatge de Crepuscle i carrer de Planeta).

4t trimestre del 2015 - inicis del 2016
Sector del Caqui (passatges del Xiprer i del Caqui, carrer de Dinamarca i camí de la Serreta) i sector del Golf (carrer d'Ones i passatge d'Ones).

El Pla de Millora continuarà amb una segona fase en què s'abordaran actuacions a places, passatges, escales i accessos al parc natural de Collserola. Els continguts d'aquest pla han estat definits i consensuats amb els veïns de la Floresta a través d'un procés participatiu.

Sorea està renovant la xarxa d'aigua potable i hidrants en els punts d'aquests carrers on està detectat algun tipus d'incidència.

Les obres són a càrrec de l'empresa Romero Gamero SAU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.