Prohibit el pas a l'avinguda de Villadelprat durant quatre mesos per obres


  • Comparteix:

Avinguda de Villadelprat / Foto: Google Maps

Avinguda de Villadelprat / Foto: Google Maps

Les obres d'adequació de l'avinguda de Villadelprat com a camí de vianants i ciclistes prohibiran el pas de persones i vehicles autoritzats a partir d'aquest dilluns i durant quatre mesos. L'actuació també servirà perquè la via es converteixi camí escolar segur, ja que l'avinguda connecta amb l'institut Arnau Cadell. Les obres afectaran des de l'institut fins al carrer de Chopin.

L'objectiu d'aquests treballs és recuperar aquest tram d'avinguda, que actualment és de terra i transcorre paral·lela a les vies dels FGC, per adequar-hi un camí per a vianants i bicicletes. Per aquesta via, continuaran sense circular-hi els cotxes i les motos. Només hi podien passar vehicles autoritzats.

L'adequació també permetrà comunicar el carrer de Chopin i la prolongació de l'avinguda de Villadelprat amb un recorregut adaptat; col·locar i ordenar els elements del mobiliari urbà, senyalització vial i d'il·luminació i l'enjardinament; millorar el sistema de recollida d'aigües pluvials, i refer i millorar la tanca que separa la línia dels FGC de l'avinguda.

Aquestes obres formen part de les obligacions urbanístiques del promotor del Centre Residencial Cugat Natura. La superfície d'aquesta actuació abasta 8.600 metres quadrats i seu el cost és d'uns 700.000 euros, que aniran a càrrec del promotor. L'Ajuntament s'ha encarregat de redactar el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.