Un estand a la Plaça Octavià ofereix l'oportunitat aquest cap de setmana d'adoptar gossos abandonats


  • Comparteix:

L'estand s'ubicarà a la plaça Octavià

L'estand s'ubicarà a la plaça Octavià

La plaça Octavià torna a ser aquest cap de setmana l'escenari d'un estand de gossos abandonats que esperen per ser adoptats. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol donar continuïtat a una iniciativa que va fer-se per primera vegada el passat desembre i que va servir perquè s'adoptessin set gossos que havien estat abandonats a la via pública.

L'objectiu d'aquesta proposta és informar els ciutadans sobre les responsabilitats que suposa tenir un animal de companyia, i també sobre el servei d'adopció de gossos que funciona des de fa més d'un any a través de la web municipal.

Aquest estand ja va es va muntar per primera vegada el passat mes de desembre, coincidint amb la 'Quinzena de la Tinença Responsable d'Animals'. En total, unes 4.000 persones van apropar-se fins la plaça Octavià i es van adoptar set gossos. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha decidir repetir la iniciativa, tal i com explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

L'èxit del primer estand de gossos per adoptar, al mes de desembre, ens ha portat a repetir la iniciativa.


Pomar ha remarcat també la importància de conscienciar la ciutadania sobre la importància de fer-se càrrec dels animals de companyia, així com de promoure serveis com l'adopció d'animals.

I és que, segons el tinent d'alcalde, des de l'Ajuntament s'estan duent a terme ja diferents inciatives per aconseguir donar en adopció tots els animals recollits a la via pública. Una voluntat que coincideix amb una normativa que, a partir del 2007, prohibirà sacrificar els animals abandonats, que hauran de romandre en centres d'acolliment a l'espera de ser adoptats.

Eduard Pomar

Les administracions locals ens hem de començar a preparar pel 2007, quan estarà prohibit sacrificar els animals recollits al carrer.


L'estand de gossos abandonats estarà instal·lat tant dissabte com diumenge a la plaça Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.