L'Ajuntament torna a destinar ajuda als afectats dels terratrèmols del Nepal


  • Comparteix:

Imatge de l'estat actual del Nepa / Foto: Unicef.es

Imatge de l'estat actual del Nepa / Foto: Unicef.es

L'Ajuntament torna a destinar 7.500 euros del fons d'emergències a pal·liar la segona gran rèplica del terratrèmol del Nepal. Aquest ajut se suma al del primer sisme, que va ser de la mateixa quantitat econòmica. En aquesta ocasió, l'entitat que gestionarà l'ajut serà l'Unicef.

Aquest segon terratrèmol ha agreujat encara més la feble situació del Nepal: ha ensorrat edificis que havien resistit el primer sisme i ha provocat noves allaus, que han deixat en situació de precarietat les poques infraestructures d'aigua i sanitat que es començaven a recuperar.

L'Ajuntament ha vehiculat l'ajut a través d'Unicef, entitat present a la zona amb anterioritat al primer terratrèmol. Segons el consistori, l'ajut permetrà contribuir a garantir l'atenció de les necessitats bàsiques de la població nepalesa.

La concessió dels ajuts d'emergència està regulada pel pla director de cooperació al desenvolupament, pau i drets humans de Sant Cugat 2012-2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.