El Punt d'Accés de la biblioteca a Les Planes es trasllada al nou Centre Cívic del districte


  • Comparteix:

El punt d'accés permet consultar 'on line' el catàleg de la Biblioteca

El punt d'accés permet consultar 'on line' el catàleg de la Biblioteca

El punt d'accés a la Biblioteca del Mil·lenari situat a Les Planes s'ha traslladat al nou Centre Cívic Casal de la Gent Gran del districte. L'equipament, que fins ara es trobava a l'antic Centre Cívic, consta d'ordinadors amb connexió a Internet des dels quals es pot accedir al catàleg de la biblioteca i consultar les obres de referència.

El Punt d'Accés, integrat en el programa Punt Òmnia, s'ha traslladat al nou Centre Cívic Casal de la Gent Gran de Les Planes, ubicat a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau. Aquest Punt d'Accés té la missió d'apropar els serveis de la Biblioteca del Mil·lenari a tots aquells que, per raons de mobilitat o de feina, no es poden desplaçar fins al centre de Sant Cugat per utilitzar els serveis de la Biblioteca.

L'equipament consta d'un parell d'ordinadors amb connexió a Internet i Ofimàtica, des dels quals es pot accedir al catàleg de la Biblioteca. També hi ha un fons d'obres de referència, com diccionaris o enciclopèdies, per poder fer consultes puntuals, i una secció de premsa. A partir d'ara, i gràcies a aquest canvi d'ubicació, hi haurà 8 punts de lectura i consulta. L'horari del Punt d'Accés és de dilluns a divendres, de 5 a 8 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.