Recoder demana una entrevista amb el delegat del govern per abordar la manca d'efectius policials


  • Comparteix:

Lluís Recoder es vol reunir amb Joan Rangel i també amb Montserrat Tura per resoldre el dèficit de Policia.

Lluís Recoder es vol reunir amb Joan Rangel i també amb Montserrat Tura per resoldre el dèficit de Policia.

L'alcalde ha sol.licitat una entrevista amb el nou delegat del govern per resoldre d'una vegada per totes la manca d'efectius dels cossos estatals de Policia que hi ha a la ciutat. Recoder també ha sol·licitat una reunió amb la consellera d'Interior per intentar agilitzar el desplegament dels Mossos a la comarca, previst per a finals del 2006. Així ho ha anunciat Lluís Recoder durant la reunió que els alcaldes vallesans han mantingut amb el director general de Seguretat.

Tot i que l'entrevista s'havia de fer amb la consellera d'Interior, ha estat el director general de Seguretat qui ha atès les demandes dels alcaldes en una trobada feta al Consell Comarcal. Els alcaldes han denunciat, un cop més, la infradotació de policia estatal que pateixen els seus municipis, a l'espera de l'arribada dels Mossos d'Esquadra a finals de 2006.

Malgrat que el desplegament al Vallès tingui data al calendari, Lluís Recoder considera que l'horitzó de 2006 és molt llunyà i que, per tant, cal trucar totes les portes necessàries per aconseguir que s'augmenti la dotació policial. Per aquest motiu, l'alcalde ha sol.licitat ja una entrevista amb la consellera Montserrat Tura i amb el nou delegat del govern Joan Rangel, per suministrar al Vallès els efectius policials que li pertoquen.

Lluís Recoder ha dit que els alcaldes afronten una nova etapa amb esperança però sense oblidar que les promeses fetes fins ara per Madrid han estat 'paper mullat':

Lluís Recoder

L'esperança no perdem mai, però vam tenir contactes amb Acebes, Valdecasas i Buois i no van obtenir res


Recoder i la resta d'alcaldes del Vallès han preferit donar un temps de marge al nou executiu espanyol per poder abordar el tema. No obstant, l'alcalde ha dit que les reclamacions no es faran esperar gaire perquè la manca d'agents és una reivindicació que s'arrossega des de fa massa temps:

Lluís Recoder

Jo no els he demanat el contacte amb el ministre de l'Interior perquè crec que a Madrid acaben d'aterrar. Però, les reclamacions arribaran i seran llavors més exigents


Recordem que està previst que a la tardor de 2006 arribin a Sant Cugat 83 Mossos d'Esquadra, que tindran la seva comissaria a l'avinguda de Vullpalleres. Sobre la construcció de les instal.lacions, l'alcalde ha dit que des de la conselleria d'Interior es manté el calendari de les obres, que arrencaran a principis de 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.