Les obres del pisos protegits de Rius i Taulet començaran a finals d'octubre


  • Comparteix:

L'edifici d'habitatge protegit de l'avinguda de Rius i Taulet iniciarà les obres entre finals d'octubre i principis de novembre. Per preparar aquests treballs l'Ajuntament ha desviat ja el trànsit en aquesta via entre els carrers d'Enric Granados i Sant Sever, on s'ubica el solar de l'antiga benzinera Griful. L'eliminació d'una dotzena de places de zona blava permet fer transitable el carril esquerra de l'avinguda.

A més dels 39 pisos de lloguer per a gent gran, el projecte també inclourà locals comercials i un aparcament públic de 100 places, que tindrà entrada per Rius i Taulet. Amb relació a la zona comercial de 1.100 metres quadrats, dels tres locals dos tenen 500 metres quadrats. Unes mides que per l'alcalde accidental, Carles Brugarolas, suposa una aposta per comptar amb un operador important que faci 'de locomotora' comercial al centre.

Carles Brugarolas

Són dimensions de locals que són escases a la ciutat. Hem de dissenyar diversos recorreguts pels vianants.


El nou edifici de protecció oficial forma part del projecte 'Ets del centre', impulsat pel consistori per dinamitzar la zona com a nou espai comercial, social i cultural. Una operació que també inclou la rehabilitació de La Unió, la renovació del Mercat Vell i la creació d'una illa verda entre els carrers d'Anselm Clavé i Santa Maria.

Aquestes obres s'havien després de l'arranjament de la xarxa de clavegueram a la plaça dels Quatre Cantons, actuació que finalment ha quedat ajornada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.