Últim dia per presentar al·legacions per errades en el cens electoral del 27S


  • Comparteix:

El cens electoral es pot consultar fins avui per presentar al·legacions

El cens electoral es pot consultar fins avui per presentar al·legacions

El termini per presentar possibles al·legacions al cens electoral per corregir errades finalitza aquest dilluns per als santcugatencs cridats a les urnes el 27 de setembre. Tot i que la consulta es pot fer fins el mateix dia de les eleccions, la revisió del cens es pot fer telemàticament, per telèfon (trucant al 010) o presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC). Una altra via és trucar al telèfon de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el 901 101 900.

En aquests comicis poden votar totes les persones de nacionalitat espanyola empadronades a qualsevol municipi de Catalunya, actualitzat a data del 31 de maig de 2015. A Sant Cugat, un total de 59.343 ciutadans estan convocats a les urnes el proper 27 de setembre.

Vot per correu
Els electors residents a l'Estat espanyol amb dret a vot a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2015 poden sol·licitar el vot per correu fins el dijous 17 de setembre, a qualsevol oficina de Correus. Una vegada hagin rebut la documentació corresponent de l’Oficina del Cens Electoral, els electors podran emetre el seu vot per correu fins al dimecres 23 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.