Els nous carrers asfaltats de Capella de Sant Joan, oberts al trànsit


  • Comparteix:

Aquesta imatge del carrer de Pamplona ja és història / Foto: Google Maps

Aquesta imatge del carrer de Pamplona ja és història / Foto: Google Maps

Els carrers de Sant Sebastià, Pamplona, Menorca, Mallorca, Pla, Eivissa i Gijón del sector de la Capella de Sant Joan de Mira-sol s'han obert al trànsit aquest divendres, a la tarda, després de ser asfaltats. L'actuació, que s'emmarca en el projecte d'urbanització del districte, permetrà que el passeig del Nard recuperi els dos sentits de circulació entre l'avinguda de Madrid i el carrer de Pompeu Fabra.

A llarg d'aquest divendres al matí s’han retirat els senyals provisionals del desviament de trànsit del passeig del Nard. D’aquesta manera finalitzen els talls de trànsit necessaris per a l’execució dels treballs de soterrament del cablejat elèctric i també cablejat telefònic que s’han fet en aquesta zona de Mira-sol.

El projecte
Les obres d'urbanització del sector de la Capella de Sant Joan, a Mira-sol, van començar el novembre. Les obres ha anat a càrrec de la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Catalana de Inversión I Construcción Tres (CiC3) i Construcciones Fertres. Els treballs tenen un cost d'1'4 milions d'euros, un milió menys del previst inicialment. La despesa ha estat assumida pels veïns, l'Ajuntament i els 300.000 euros de la partida de lliure disposició del districte de Mira-sol.

El projecte recull la pavimentació de carrers, la renovació del clavegueram, la millora dels serveis, la construcció de voreres i la instal·lació d'un nou enllumenat públic. Afecta un total de 143 parcel·les d'habitatges situades als carrers de Sant Sebastià, Pamplona, Menorca, Mallorca, del Pla, Eivissa i Gijón.

Les contribucions especials
Els treballs tenien un cost inicial de 2,4 milions d'euros, però finalment, les empreses encarregades del projecte van rebaixar el pressupost un 41,6%, situant-lo en 1,4 milions. És una disminució que repercuteix directament en el cost que paguen tant veïns -a través de les contribucions especials- com l'Ajuntament. D'aquesta manera, 475.000 euros els paga l'Ajuntament; 665.000 euros, els veïns i els 300.000 euros restants s'abonen a través de la partida de lliure disposició que pertoca als veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.