L'Ajuntament s'adhereix a la Iniciativa per a la Reforma Horària


  • Comparteix:

L'Ajuntament treballarà la reforma horària en les reunions a la feina / Foto: Localpres

L'Ajuntament treballarà la reforma horària en les reunions a la feina / Foto: Localpres

L'Ajuntament s'ha adherit a la Iniciativa per a la Reforma Horària, que pretén humanitzar i racionalitzar els horaris de les organitzacions per millorar la qualitat de vida dels treballadors. A partir d'una diagnosi feta amb les aportacions de 180 empleats, l'Ajuntament adoptarà a partir de l'any vinent criteris de la Reforma Horària com l'optimització del temps de les reunions.

La Iniciativa per a la Reforma Horària busca identificar oportunitats de millora i també l'adopció de mesures concretes que permetin millorar les condicions de feina dels treballadors en aspectes com els horaris de la jornada laboral o la gestió del temps.

Aquest últim aspecte és un dels que primer adoptarà el consistori després de la diagnosi feta en un taller en què van participar la regidora d'Informació, Joana Barbany; el tinent d'alcalde de Recursos Humans, Carles Brugarolas; dos membres de l'equip directiu; dos treballadors municipals i dos ciutadans.

La diagnosi va analitzar les aportacions efectuades per 180 dels 500 treballadors que van rebre la proposta de participar al taller. Per Barbany, fer més efectives les reunions de feina -sovint allargades en el temps- serà un bon punt de partida per aplicar la Reforma Horària.

Joana Barbany

És una millora de la gestió del temps de les reunions i fer-les més productives quan es rep una visita, per exemple.


Una altra millora que el consistori treballarà en el futur és avançar l'hora d'actes institucionals al vespre, en la línia de conciliar la vida familiar i laboral. No serà el cas del ple municipal ja que Barbany aposta més per incorporar millores per reduir-ne la durada com introduir les preguntes del públic per escrit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.